Klyp logo

het cloud archief

Klyp klant worden?

Kies eenvoudig welk abonnement bij jouw bedrijf past en meld je aan. Klik, Klyp, Klaar.

onze tarieven

Start

45/pm
20.000 doc / 2 users

ik ben er klaar voor

Basic

86/pm
50.000 doc / 5 users

ik ben er klaar voor

Standard

152/pm
100.000 doc / 10 users

ik ben er klaar voor

nog niet klaar voor klyp?

bezoek onze support pagina of neem contact op

custom dienst

wat is klyp maatwerk?

Elk bedrijf is uniek en daarom kan het zijn dat naast je abonnement er meer nodig is. Er zijn een aantal extra diensten die we aanbieden, speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld al het werk aan ons overlaten maar het is ook mogelijk om voor een of twee diensten apart te kiezen.

Ophalen van documenten

Wij zorgen ervoor dat de papieren documenten netjes worden opgehaald uit jouw archief en dat deze veilig naar onze scanstraat worden gebracht. Als we klaar zijn met het digitaliseren van jouw archief worden je documenten netjes in speciale archiefdozen bewaard en naar jou teruggestuurd door ons team.

Scannen
& digitaliseren

Je hele archief scannen is veel werk. Daarom willen we jou daar een handje bij helpen. We komen de documenten ophalen, scannen en importeren de documenten in jouw Klyp omgeving. Zo kun je er gelijk mee aan de slag!

Metadateren

Het metadateren van documenten is een belangrijk en nauwkeurig proces. Wij zijn gespecialiseerd in het correct archiveren van bestanden. Op deze manier weet je altijd precies waar het document terug te vinden is in je archief.

Workshops

Graag zelf doen, Maar je weet nog niet hoe? Geen probleem. Door middel van onze cursussen en workshops kunnen jij en je hele team ook experts worden in het gebruiken van Klyp.