Klyp logo

het cloud archief

overzicht

blogtips, 14.01.2021 door Conny Tromp

Digitaal archief? Schep orde in de chaos met Klyp!

Voor veel mensen herkenbaar: je bent druk aan het werk en je gunt jezelf geen tijd om je werkdocumenten netjes op te bergen. Je schuit het voor je uit en voor je het weet is er geen doorkomen meer aan.

Foto bij Digitaal archief? Schep orde in de chaos met Klyp!

​Je digitale archief is één grote bende, en juist dát document wat je nu zo hard nodig hebt is nergens te vinden.

Waar is mijn document?

Je moet op zoek op alle plekken waar je digitale documenten zich ook maar kunnen bevinden. De ervaring leert dat ze overal kunnen “rondslingeren”.

Geen overzicht meer hebben geeft een hoop ergernis. Dat is in je huis zo, maar zeker ook op je werk. Rommel geeft onrust, onrust in je hoofd én onrust op de werkvloer. Want als je digitale archief niet netjes is ingericht, zodat alles op logische plekken is opgeborgen, dan ontstaat er paniek in de tent op het moment dat een belangrijk document boven water moet komen.

Met ons Klyp team zijn we vanuit eigen ervaring gaan nadenken hoe we gebruikers kunnen helpen om meer structuur te brengen in de opslag van hun digitale documenten. We merkten dat veel bedrijven moeite hebben met het goed archiveren van hun bedrijfsdocumenten. Met name het bewaren van digitale documenten op verschillende plekken komt heel veel voor, waardoor men het overzicht verliest.

Daarnaast wordt er heel veel aan digitale informatie dubbel opgeslagen waarbij ook veiligheid een probleem blijkt. Daarom hebben we ook de AVG als belangrijke leidraad meegenomen bij het bedenken en ontwikkelen van onze Klyp software.

Klyp schept rust

Met behulp van onze Klyp software voor online digitaal archiveren breng je orde in de chaos. Klyp is je handige hulp bij het archiveren van al je digitale documenten.

Breng ook rust in je bedrijf met Klyp!

Wil jij vanaf nu ook graag je digitale bedrijfsdocumenten gewoon op één plek gemakkelijk kunnen terugvinden? Kies dan ook voor Klyp! Kijk voor meer informatie en voor onze handige en voordelige maandabonnementen op onze homepage.

Ook kun je onze Support pagina bezoeken voor meer informatie over wat Klyp voor je kan betekenen.

Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 085-3033999.


deel dit bericht