Klyp logo

het cloud archief

overzicht

blog, 07.05.2020 door Conny Tromp

Dit is het kantoor van Gwen

Het kantoor van Gwen straalt rust en overzicht uit, het zag er eerst nog heel anders uit. Gwen is namelijk manager van een groeiende thuiszorgorganisatie. Groeien kost tijd, heel veel tijd.

Foto bij Dit is het kantoor van Gwen

Dus Gwen had, laten we zeggen, wat achterstallig onderhoud in haar kantoor. Ja, het zat goed in de verf enzo, maar er lagen overal mappen, papieren en stapeltjes post. Ook stonden er dozen op de grond, met ordners van een eerdere verhuizing. Eigenlijk al van jaren en jaren…

De thuiszorgorganisatie borg al haar digitale documenten wel netjes op…. ze maakte daarvoor gebruik van een online opslagdienst. Maar eigenlijk kon niemand meer echt iets terugvinden. En Gwen had ook zo haar bedenkingen bij de online veiligheid van het gebruikte opslagmedium.

Het was kort gezegd chaos, zowel in het kantoor, als in de cloud van Gwen.

Klyp bracht daar verandering in. Vanwege de grote omvang van de nog te archiveren documenten en de ongeorganiseerde opslag in Dropbox bleek de thuiszorgorganisatie de klus niet zelf te kunnen klaren. Logisch, want Gwen heeft geen tijd, ze is immers bezig met groeien.

Gwen vroeg een maatwerkofferte aan bij Klyp. Zo konden zij het werk van scannen en metadateren uitbesteden aan de medewerkers van Klyp. Ook het overzetten van de digitale bestanden nam Klyp voor haar rekening.

Gwen kan inmiddels overal en altijd bij haar digitale documenten, en ook haar medewerkers zijn blij, want ook zij kunnen wat zij nodig hebben eenvoudig terugvinden en afhandelen met Klyp.

Nu ziet Gwen’s kantoor er netjes uit en heerst er een sfeer van rust. Rust geeft ruimte, ruimte biedt mogelijkheden tot groei. Zo is de cirkel weer rond mét een beetje hulp van Klyp.

deel dit bericht