Klyp logo

het cloud archief

overzicht

blog, 05.04.2020 door Conny Tromp

Thuiswerken wordt de nieuwe norm

Van de ene op de andere dag hebben bedrijven nieuwe manieren moeten bedenken om met hun medewerkers goed in contact te blijven.

Foto bij Thuiswerken wordt de nieuwe norm

Vanaf maart 2020 is Nederland in de ban van de coronacrisis, waardoor veel kantoorpersoneel vanuit huis is gaan werken. Met alle moderne communicatiemiddelen blijkt dat vaak ook prima werkbaar.

Thuiswerken eigenlijk best handig!

De verwachting is nu dat thuiswerken, ook na de coronacrisis, de nieuwe norm zal worden voor kantoorpersoneel. Inmiddels heeft iedereen namelijk kunnen merken dat het fileprobleem grotendeels is opgelost en dat thuiswerken eigenlijk best handig is. Reistijd valt weg en werknemers zijn meer gefocust wanneer ze thuis in hun eigen rustige omgeving aan het werk zijn.

Maar bedrijven zijn ook tegen beperkingen aangelopen in de afgelopen tijd. Want online werken was lang nog niet overal ingeburgerd en thuiswerkende medewerkers blijken vaak niet bij de bedrijfsdocumenten te kunnen wanneer zij op afstand werken. Bepaalde werkzaamheden moesten blijven liggen, doordat de informatie niet bereikbaar was op afstand.

Gedeelde Onedrive, Dropbox en Google Drive accounts lijken een oplossing, maar blijken toch niet altijd prettig werkbaar. Deze oplossingen werken in de praktijk vaak als een “lade vol met paperassen” in een fysiek bureau op kantoor: je kunt je eigen documenten niet snel terugvinden, laat staan dat je collega die boven water kan krijgen, zonder aan jou te vragen of je het misschien kunt mailen.

Met onze Klyp archiefsoftware hebben we een oplossing bedacht voor al die bedrijven die op afstand willen samenwerken. Met Klyp kan iedereen zijn documenten opbergen in een geordend systeem. Simpel, net als de ordners in de kast op kantoor, maar nu voor iedereen online bereikbaar, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Bekijk onze homepage voor een impressie + de mogelijkheden die bij jouw bedrijf passen. Heb je eerst meer informatie nodig, neem dan contact met ons op.

deel dit bericht